Faʻatoʻilaloina le COVID-19 Tulaga Faʻamaʻi ina ia mautinoa le GOJON Tiliva i Fafo

Iuni 2022 o le a oʻo mai, o le afa o lenei tausaga o le a pasia.E ui lava o loʻo faʻaauau pea le faʻamaʻi o le covid-19 i le lalolagi, poloka le tele o fefaʻatauaʻiga faavaomalo, o le galulue faʻatasi i le va o GOJON ma tagata faʻatau i totonu ma fafo o loʻo faʻaauau pea.I masina ua tuanaʻi, ua uma ona matou auina atu meafaigaluega GOJON i Taialani, Rusia, Vietnam ma isi atunuu, ma faʻamaeʻaina le faʻapipiʻiina ma le taliaina o le tele o poloketi.

Tiliva2

E ui ina faigata le tulaga ma o loʻo faʻateleina le faʻamaʻi, ae o loʻo manumalo pea le au inisinia GOJON i le tele o faʻafitauli, malepelepe i suʻega eseese, ma faʻasolosolo faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi meafaigaluega i le tele o atunuu ina ia mautinoa e mafai e a tatou tagata faʻatau ona faʻaogaina meafaigaluega i se taimi vave e mafai ai. fa'atauina.

Tiliva3

O le faʻamaʻi ua salalau, ae o GOJON e faʻasaga i le tulaga o loʻo i ai nei.I le vaitau o faʻamaʻi, ua maeʻa le faʻapipiʻiina ma le faʻatonuina o le tele o galuega faatino i Taialani, Rusia ma isi nofoaga, lea e matua viia e tagata faʻatau.I galuega fa'ava-o-malo i le lumana'i, GOJON o le a fa'aauau pea ona tu'uina atu oloa maualuga ma auaunaga sili ona lelei.

Tiliva3Tiliva4


Taimi meli: Iuni-02-2022