GOJON La'u pepa ta'avale ma pepa pepa e momoli atu i Europa i Sasa'e

I le aso 22 Oketopa o le 2022, e lua container na uta atoa ile faleaoga a GOJON.GOJON e otometi atoaFaiga o lo'o ta'avale pepa, Faiga fa'asalalau pepama Fa'aleaga pepa fe'avea'i faiga o le a tu'uina atu i Belerus sologa lelei.

28 29 30 31

O mea faigaluega a GOJON o le a fausia ai se fale gaosi pepa kata atamai, lea e faʻamoemoe e alu i le gaosiga faʻaonaponei i le 2023.

E ui lava o le taua i le va o Rusia ma UNRINE o loʻo faʻaauau pea, o le maketi o pusa pusa pusa i le lalolagi atoa o loʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia.E le gata i lea, o le maketi o le a maua pe tusa ma le $ 16 piliona i tupe maua i le 2022. O le tuputupu ae o maketi e mafai ona mafua ona o le faʻatupulaia o le manaʻoga mo pepa malo.

32

O le maketi o le afifiina o pepa i le lalolagi atoa ua vaevaeina i vaega tetele e lima e aofia ai Amerika i Matu, Europa, Asia Pasefika, Latina Amerika, Sasaʻe Tutotonu ma Aferika.

E oʻo atu i le faaiuga o le 2033, o le maketi a Asia ma le Pasefika o loʻo faʻamoemoe e umia le tele o sea maketi.O le maketi i lenei itulagi o loʻo faʻamoemoe e faʻalauteleina e ala i meaʻai ma meainu ma faʻateleina le manaʻoga mo pusa pusa kata.

33 34

Europa (Peretania, Siamani, Farani, Italia, Sepania, Hanikeri, Peleseuma, Netherlands ma Luxembourg, Scandinavia [Finland, Suetena, Nouei, Tenimaka], Polani, Take, Rusia, Malosi o Europa)

Asia-Pasefika (Saina, Initia, Iapani, Korea, Initonesia, Sigapoa, Meleisia, Ausetalia, Niu Sila, isi vaega o Asia ma le Pasefika)

Sasaʻe Tutotonu ma Aferika (Israel, Gulf States [Saudi Arabia, UAE, Bahrain, Kuwait, Qatar, Oman], Aferika i Matu, Aferika i Saute, o totoe o Sasaʻe Tutotonu ma Aferika).

O le tuputupu aʻe o lenei vaega e mafai ona faʻamatalaina e ala i le siʻitia o le lalolagi faʻatau faʻatau ma le faʻatupulaia o pisinisi faʻapitoa ma logistics.E le gata i lea, o le faʻatupulaia o le faitau aofaʻi o le taulaga, faʻateleina le manaʻomia mo meaʻai afifi, ma le faʻateleina o faʻatauga i luga ole laiga e faʻamoemoe foi e faʻaosoina ai le tuputupu aʻe o lenei vaega.

GOJON, Valaaulia oe e te alu e auai i le falegaosimea faaonaponei.


Taimi meli: Oke-27-2022